Дигитално печатење


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/fsstampa/public_html/wp-content/plugins/businesslounge-extensions/inc/shortcodes.php on line 205

Печатење на широк формат на најразлични материјали : пвц, хартија,визион фолија, транспарентна, церади. Надворешно и внатрешно брендирање и брендирање на возила, банери, постери, позадини, рамки за сликање, слики на платно, стикери, етикети, декларации.

Работеме со најквалитетна опрема која овозможува професионално печатење и брендирање на секаков вид излози, автомобили и друго.

Зошто ние
 • Најквалитетно колор печатење на плотер машини
 • Брендирање на излози
 • Брендирање на автомобили
 • Брзо печатење
 • Големи формати

  Секаков вид печатење,изработка на печати,сито штампа, маици, чаши,рекламен материјал,брендирање излози.

  Адреса

  ул. Ванчо Прќе бр.1 влез5
  Штип

  Телефон

  078 560 001
  077 566 466

  EMAIL

  hiljadnikov@fsstampahil.mk
  hiljadnikov@gmail.com

  Cart

  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fsstampa/public_html/wp-includes/functions.php on line 3770