• Датотека
  • Увези датотека(Ctrl+O)
  • Исчисти сè(Ctrl+E)
  • Зачувај во Мои дизајни(Ctrl+S)
  • Зачувај како датотека(Ctrl+Shift+S)
 • Дизајни

   Моите дизајни

   • Сите категории
   • Category #1
   • Нова категорија

    Сè уште не сте зачувале ниеден дизајн!
    По дизајнирањето, притиснете Ctrl S за да ги зачувате вашите дизајни овде.

 • Печати

   Дизајн за печатење

 • Сподели

   Споделете го вашиот дизајн Назад за споделување

  • Создадете ја врската за да го споделите вашиот моментален дизајн за секого

   Вашата врска е успешно креирана

   Сподели до:

 • Помош
  • Quick help

  • ctrl+a Select all objects
   ctrl+d Double the activate object
   ctrl+e Clear all objects
   ctrl+s Save current stage to my design
   ctrl+o Open a file to import design
   ctrl+p Print
   ctrl++ Zoom out
   ctrl+- Zoom in
   ctrl+0 Reset zoom
   ctrl+z Undo changes
   ctrl+shift+z Redo changes
   ctrl+shift+s Download current design
   delete Delete the activate object
   Move the activate object to left
   Move the activate object to top
   Move the activate object to right
   Move the activate object to bottom
   shift+ Move the activate object to left 10px
   shift+ Move the activate object to top 10px
   shift+ Move the activate object to right 10px
   shift+ Move the activate object to bottom 10px
  • Custom help content
  • Custom help content 2
  • Custom help content 3
  • Custom help content 4
  • Copyright © 2022 fs stampa hil
   All Rights Reserved.

   Powered by Lumise version 1.7.3

 • Shop
 • Врати
 • Повтори
 • Дизајн
 • Производ
 • Шаблони
 • Cliparts
 • Слики
 • Текст
 • Облици
 • Слоеви
 • Distress
 • Цртеж
  Повеќе
Кликнете или испуштете слики овде

  Кликнете или повлечете за да додадете текст

   Бесплатен режим на цртање

   Зачувај ја оваа боја
    Совети: Тркало на глувчето на платното за брзо менување на големината на четката

    Пријавување грешки

    Ве молиме известете ни ако најдете грешки на оваа алатка за дизајн или само ваше мислење за подобрување на алатката.

    Совети: ако сакате да испраќате содржина со слики од екранот или видеа, можете да ги прикачите на imgur.com или какви било услуги за возење и ставете линкови овде.

    • Започнете со дизајнирање со додавање објекти од левата страна
    • Сите избрани објекти се групирани | Одгрупирам?
    • Групни објекти Групирајте ја позицијата на избраните објекти
     • Опции за пополнување

      Зачувај ја оваа боја

     • Креирај QRC-код
     • Опции
      • Автоматски порамнете ја позицијата на
       активниот објект со други објекти
      • ON: чувајте ги сите тековни објекти и додајте го шаблонот во
       OFF: исчистете ги сите објекти пред да го инсталирате шаблонот
      • Заменете го избраниот објект на слика наместо да креирате нов
     • Замени ја сликата
     • Откажи
     • Маска
      • Изберете слој за маска

     • Отстрани позадина
      • Отстрани позадина

      • Длабоко:

      • Режим:

     • Филтери
      • Филтери

       • Original
       • B&W
       • Satya
       • Doris
       • Sanna
       • Vintage
       • Gordon
       • Carl
       • Shaan
       • Tonny
       • Peter
       • Greg
       • Josh
       • Karen
       • Melissa
       • Salomon
       • Sophia
       • Adrian
       • Roxy
       • Singe
       • Borg
       • Ventura
       • Andy
       • Vivid
       • Purple
       • Thresh
       • Aqua
       • Edge wood
       • Aladin
       • Amber
       • Anne
       • Doug
       • Earl
       • Kevin
       • Polak
       • Stan

      • Осветленост:

      • Заситеност:

      • Контраст:

     • Исчисти филтри
     • Кликнете, потоа повлечете го глувчето за да започнете со цртање. Ctrl+Z = undo, Ctrl+Shift+Z = redo
     • QRCode текст
     • Опции за пополнување
      • Опции за пополнување

       Зачувај ја оваа боја

       • Транспарентно:

       • Ширина на удар:

       • Боја на мозочен удар:

      • Отграничи позиција
      • Наредете слоеви
      • Позиција
       • Положба на објектот

        Заклучи ја позицијата на објектот:

       • Центар вертикално
       • Горе лево
       • Топ центар
       • Горе десно
       • Центар Хоризонтален
       • Средно лево
       • Среден центар
       • Средно десно
       • Притиснете ← ↑ → ↓ за да преместите 1 px,
        Допрете го истовремено копчето SHIFT за да преместите 10 px
       • Доле лево
       • Долен центар
       • Доле десно
      • Трансформира
       • Ротирај:

       • Skew X:

       • Skew Y:

       • Преврти X:
        Flip Y:

        Бесплатна трансформација со притискање на SHIFT ⤡

      • Семејство на фонтови
      • Уреди текст
       • Уреди текст

       • Големина на фонтот:

       • Разред на буквите

       • Висина на линијата

      • Ефекти на текст
       • Ефекти на текст

       • Радиус

       • Проред

       • Крива

       • Висина

       • Офсет

       • Trident

      • Порамнување на текстот
      • Големи / Мали
      • Задебелена тежина на фонтот
      • Стил на текст курзив
      • Текст подвлечете
      Скролувајте за да зумирате