Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/fsstampa/public_html/wp-includes/compat.php on line 502
За нас – FS Stampa Hil

За нас


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/fsstampa/public_html/wp-content/plugins/businesslounge-extensions/inc/shortcodes.php on line 205

Нашата визија

Професионално печатење,изработка на печати,сито штампа, маици, чаши,рекламен материјал,брендирање излози.

Нашата мисија

Квалитетни услуги за мали и големи фирми.

 • Професионално сито печатење
 • Секаков вид на колор печатење
 • Најдобар квалитет и брза услуга
 • Комплетно брендирање за фирми

Успешните не бираат Нас

Нашата услуга е секогаш транспарентна.
Вашата приказна запошнува

Овде

Дозволете да го брендираме Вашиот бизнис или идеа уште денес.

Имате потреба од ПечатењеПечатиВизит КартиМајциБрендирање?

  Секаков вид печатење,изработка на печати,сито штампа, маици, чаши,рекламен материјал,брендирање излози.

  Адреса

  ул. Ванчо Прќе бр.1 влез5
  Штип

  Телефон

  078 560 001
  077 566 466

  EMAIL

  hiljadnikov@fsstampahil.mk
  hiljadnikov@gmail.com

  Cart

  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fsstampa/public_html/wp-includes/functions.php on line 3775